- Úvod
- >>
- Trvanlivé potraviny
- >>
- Kypriace prášky, cukry
- >>
- Solamyl zemiakový škrob 200g
Solamyl zemiakový škrob 200g
Jemný zemiakový škrob - na zjemnenie ciest a zahustenie omáčok, na prípravu náplní a dezertov
Zloženie: jemný zemiakový škrob
* Zemiakový škrob je prirodzene bezgluténová potravina
Alergény: Môže obsahovať mlieko a výrobky z nich, vajcia a orechy
Výživové hodnoty na:
na 100 g | |
Energia: | 1355 kJ / 319 kcal |
Tuky: | 0,2 g |
z toho nasýtené mastné kyseliny: | 0,1 g |
Sacharidy: | 79 g |
z toho cukry: | 0,5 g |
Vláknina: | 0 g |
Bielkoviny: | 0,1 g |
Soľ: | 0 g |
Referenčný príjem priemernej dospelej osoby (8400 kJ / 2000 kcal)
Skladovanie a použitie:
Skladujte v suchu. Minimálna trvanlivosť do: uvedené na zadnej strane obalu.
Ideálny na zjemnenie ciest, na prípravu náplní a na zahustenie omáčok.
Príprava:
Na zahustenie omáčky:
1. 50 g škrobu Solamyl dobre rozmiešame v 50 ml vody
2. Rozmiešané vlejeme do cca 700ml tekutiny /vývar, voda/ a vlejeme napr. do omáčky
3. Necháme asi 3 minúty povariť
Zjemnenie cesta:
Na zjemnenie piškótového cesta môžeme nahradiť až 1/3 hmotnosti múky škrobom Solamyl
Balenie:
Hmotnosť: 200 g
Parametre
Krajina pôvodu | Slovenská republika |
---|